כליה מורחבת - ריפלוקס דרגה 5

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/02/2015 | 11:53 | מאת: נעמי אלדס

שלום רב; בני התינוק נולד עם כליה מורחבת שמאלית ורפלוקס דרגה 5 מטופל באנטיביוטיקה מיום הוולדו ; כעת בן 3 חודשים. עליו להמשיך האנטיביוטיה עד להיותו בן שנה בכדי לעבור הניתוח. האם קיים טיפול אשר יכול לשמר הכליה עד הניתוח או אף כטיפול מונע ניתוח? תודה; נעמי

02/03/2015 | 00:21 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, איני מכירה טיפול שימנע ניתוח אך בהחלט ממליצה על טיפול ברפואה סינית, בידי מטפל מנוסה המומחה לטפול בילדים, לשימור הכיליה ובריאותו של בנך עד לביצוע הניתוח. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער