שינה מרובה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

24/07/2014 | 16:43 | מאת: אמא

היי ד"ר שינהר בני בן חצי שנה ישן הממון מי מה זה יכול לנבוע? בדיקות דם שנעשו בגיל 4 חודשים היו תקינות לחלוטין. ישן לילה שלם מ 9:30 -לפעמים מ 22:30 עד 6-7 בבוקר...בהלך היום ישן לפחות 5-6 שעות... מה עושים? לאן לפנות? התייאשתי כבר אני רואה אמהות מתלוננות שהילד שלהם לא ישן ואצלי זה הפוךך וזה לא כייף בכלל :/

26/07/2014 | 23:49 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, ד"ר שנהר אינו מנהל פורום זה, אם כי למיטב ידיעתי יש לו פורום אחר באתר זה. באם תרצי להתייעץ עימו ישירות, תוכלי לפנות למרפאת 'רפואות' - 03-7440888. ובאשר לשאלתך: 13-15 שעות שינה ביממה נחשבות למצב תקין בתינוקות בגיל 3-6 חודשים. בהמשך יש ירידה הדרגתית במספר שעות השינה, אך זהו תהליך איטי ומשתנה מילד לילד. היות וכך, איני בטוחה שיש כאן בעיה הדורשת התערבות או טיפול מכל סוג. עם זאת, אם אינך רגועה, ממליצה לפנות לרופא הילדים, לבדיקה גופנית ולספירת דם (בהתאם לשיקולי הרופא). בברכת שבוע טוב ושקט יותר לכולנו, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער