מחלות ילדים חוזרות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

10/02/2014 | 20:53 | מאת: אסנת

ערב טוב..יש לי ילדה בת שנתיים שנולדה בשבוע ה-29 להריון..בשנה הראשונה לחייה הילדה קיבלה זריקות מיוחדות של..rsv..לפגים..בשנה השניה היא לא קיבלה את הזריקות.היא נמצאת במשפחתון.עם עוד 4 ילדים..והיא כל שבוע וחצי חולה..פעם דלקת ריאות..פעם חום גבוה במשך כמה ימים..פעם פצעים בכל הפה שנוטים להעלות לה חום גבוה..הרופאה שלה אומרת שאין מה לעשות..יש ילדים שיותר רגישים..לא נראה לי הגיוני שילד חולה כל שבוע וחצי במשך שבוע..היא כמעט ולא נמצאת בגן..ואני כמעט ולא בעבודה..זה משבש לנו את הסדר יום..מה ניתן לעשות?! מה יכולה להיות הסיבה לכך?!?אציין שבספירת דם הכל יצא תקין

אסנת שלום, אכן, מחלות חוזרות הן תופעה מוכרת בגיל הזה של כניסה לגן. השלב הזה בחיי הילד הוא רגיש יותר עקב הניתוק מהבית, העומס הריגשי חברתי והחשיפה הגדולה יותר למחלות. הרגישות המולדת של ביתך תורמת כאן מאוד אבל ניתן לטפל בזה לצמצם את הכמות של מחלות. תזונה נכונה היא מאוד!!! משמעותית למניעה של נזלות ונוזלים שמעודדים הדבקות חוזרת של מחלות. טיפול הומיאופתי או ברפואה סינית לחיזור מערכת הנשימה ומערכת החיסון וגם תוספי מזון ואו פורמולות צמחים יכולים לסייע מאוד. את מוזמנת לפנות אלי ואפנה אותך למטפל טוב באיזור מגוריך, כל טוב, אסף מור, מומחה ברפואה סינית בילדים www.AssafMor.com 0522546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער