תינוקת בת שנה מקיאה ומשלשלת המון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

01/01/2014 | 12:48 | מאת: רותי

שלום, כבר למעלה מ3 חודשים שהבת שלי מקיאה לעיתים די קרובות .. לפני 3 שבועות שלשלה והקיאה במשך שבוע שלם ואובחן אצלה וירוס ויראלי גאסטרו... שלשום שוב חזרה להקיא כל דבר!ולשלשל כמובן ושוב הרופא אמר ויראלי . היא בת שנה ושוקלת 7 ק"ג' בלבד. אני איבדתי תקוה ברופאים של הקופה . היא נחשלשת מיום ליום ומאבדת מהמשקל שלה. מה עלי לבדוק ? לטפל?

שלום רותי. אני ממליץ לעשות מספר דברים: 1. לגשת לחוות דעת אצל רופא גסטרו ילדים על מנת לבדוק שאין סיבה אחרת מלבד הוירוסים החוזרים. 2. במקביל לגשת לאיבחון מסודר וטיפול אצל מטפל מוסמך בטיפול בילדים ברפואה סינית או הומיאופתיה. 3. לגשת לדיאטיקנית ואו נטורופת/ית לילדים לקבל תפריט עשיר ומשמין. אם תזדקקי לעזרה במציאת אנשי המקצוע אל תהססי לפנות אלי. בברכה, אסף מור www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער