גירוד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

18/08/2013 | 23:49 | מאת: מירי

דר שלום רב, בני בן השנתיים סובל מגירוד באצבעות הידיים בעיקר בלילה. בנוסף יש לו גם גירוד מאחורי בהיררכיים ומקפלים של הידיים . יש לנו היסטוריה במשפחה של אסתמה . מה היא המלצתך לטיפול בגדר באצבעות? תודה.

שלום רב, קשה לאבחן בעיות עור ולהמליץ על טיפול בלי מראה עיניים. לכן אני ממליץ לפנות לרופא עור או למטפל מוסמך לאיבחון מלא והתאמת טיפול. באופן כללי, ניתן להקל על גירוד בעזרת רחיצה עם שיבולת שועל. מכניסים שיבולת שועל לתוך גרב ניילון ומשפשפים כמו סבון במקומות המגורים, ברוב הפעמים זה מקל מאוד על התסמינים. בהצלחה, אסף מור www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער