בת 3

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

15/06/2013 | 11:27 | מאת: טל

בוקר טוב הילדה בת השלוש וחצי מאוד לא אכילה היא אוהבת המון לשתות אבל אוכל בכלל..כבר תקופה שהיא מבקשת לאכול בלילה(בשעות המאוחרות של הלילה)היא מבקשת אורז,בשר אפונה וכו'.רציתי לדעת זה בסדר שרק היא אוכלת בליליות??(לציין שאפילו אצ האוכל בגן היא בקושי אוכלת).תודה מראש

טל שלום, חסר לי הרבה פרטים בתיאור שנתת אבל על פניו זה נשמע מוזר שלילדה אין תיאבון במהלך היום ורק בלילה. סביר להניח שהיא רעבה בלילה כי היא לא אוכלת במהלך היום, צריך להבין מדוע אינה אוכלת במהלך היום, האם מדובר בבעיה התנהגותית או עיניין של הרגלים. אני ממליץ לפנות ליעוץ תזונתי או לנטורופתיה בהצלחה. אסף www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער