דלקות אוזנים חוזרות אצל ילד בן שנה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

20/02/2013 | 18:42 | מאת: מיכל

שלום, בני בן שנה וכל החורף יש לו דלקות אוזנים חוזרות. כל שבוע יוצא לו נוזל מהאוזן.כבר הפסקנו לקחת טיפות.... מה לדעתך הפיתרון במקרה כזה?

מיכל שלום, הפיתרון לנוזלים באוזניים היא לצמצם את כמות הנוזלים העודפים במערכת הלימפה. מערכת הלימפה מתמלאה בנוזלים כשהגוף לא מצליח לפנות את הנוזלים העודפים ואת הרעלים בגוף דרך הצואה, שתן או הזעה. הסיבות לכך יכולות להיות רבות אך בד"כ הן נובעות ממערכת עיכול חלשה או תזונה לא נכונה או, הכי נפוץ, שתי הסיבות ביחד. טיפול ברפואה סינית אוהומיאופתיה בשילוב עם הנחיות תזונה יכולים לסיים את הסיפור אחת ולתמיד ולמנוע הישנות בכל חורף והיחלשות מאוחרת יותר של מערכת החיסון. את מוזמנת לפנות אלי לייעוץ, בהצלחה, אסף מור www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער