דלקת גרון.

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

16/05/2012 | 15:50 | מאת: בלטר לירז

שלום מדר גלי. ביתי בת ה-8 סובלת בשנתים האחרונות מדלקות גרון חוזרות . מ2009-2011 היו 4 מקרים של תרבית חיובית. מאז מאי 2005ל לא סבלה מהבעיה ולכן הוחלט להמנע מטיפול תרופתי מניעתי. כעת מאי 2012 שוב תרבית חיובית+ שקד ימין מוגדל. תופעה שלא הופיעה במקרים הקודמים. נראה לי שכמות האנטיביוטיקה שנטלה במהלך חייה מוגזם. מה עושים? האם יש דרך נוספת? הילדה אינה סובלת מבעיה נזלת, נשימה או דלקות אוזניים חוזרות. בעבר היה מעט נחירות , אך לא משמעותי. אנו גרים באיזור בערבה. אשמח לעצתך או הפניה למטפל בסביבה. בברכה בלטר לירז קיבוץ יטבתה

לירז שלום, אנא צרי עימי קשר ואפנה אותך למטפלת באיזור הדרום, בברכה, אסף 0522546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער