תינוקת בת חמישה חודשים -אסטמה של עור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

10/05/2012 | 07:47 | מאת: דבי

היי, רציתי לדעת מה הן האופציות לטפל בתינוקת בת חמישה חודשים עם התקף של אסטמה של עור. האם מטפלים במחלה או יש משהו מעבר לזה שמתחולל בגוף? מה עלויות....ואיך ניתן להוזיל אותן? המון תודה

דבי שלום ניתן לחלוטין לטפל באסטמה של העור, הטיפול צריך לתת מענה למצב הפנימי שגורם לתופעות העוריות ולכן הוא מצריך יותר זמן מטיפול חיצוני בלבד. השיטות הטובות לכך הן צמחים, דיקור והומיאופתיה. עלות הטיפול משתנה, לכל מטפל יש עלות שלו לטיפול אך את יכולה להסביר את המצב ולבחון אם ניתן לסייע לך במחיר. ניתן גם להשתמש במשחות טיבעיות של חברת אדרמה או קאמדיס שהן מאוד מוצלחות ויכולות לסייע מאוד אם תצטרכי עוד עזרה, אנא פני אלי ישירות, בברכה, אסף מור, 0522546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער