תוסף תזונה זום

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

08/12/2011 | 20:33 | מאת: מיטל ג

שלום רב, רציתי לדעת האם יש לכם מידע על תוסף התזונה של חברת טבע שנקרא זום, להפרעות קשב וריכוז.ואלו פתרונות יש לרפואה המשלימה להפרעות אלה אצל ילדים (בני בן 7.5) אני מתנגדת נחרצות לריטלין. התחלתי לתת לו זום ואני מבחינה בשיפור אצלו בהתנהגות אך חוששת האם זה אכן בטוח לשימוש. תודה.

מיטל שלום, זום הינה שילוב של אומגה3 ופוספטידיל-סרין. השילוב בין השניים אמור לשפר את ההולכה של אותו חשמליים במוח ולפיכך לשפר את הריכוז. איני מכיר היטב את המוצר אך ניתן למצוא הרבה חומר על המוצר בפרסום של חברת טבע שהיא חברה רצינית שניתן לסמוך על פרסומיה. לרפואה המשלימה יש פתרונות רבים לבעיות קשב וריכוז, כולם נשענים על ההבנה שאצל כל ילד ההפרעות מתבטאות בצורה מעט אחרת ולכן הדרך הנכונה היא להתאים את הטיפול לילד. צורות הטיפול המקובלות הן באמצעות צמחי מרפא, רפואה סינית ( דיקור, צמחי מרפא וטיפולי מגע) הומיאופתיה (מיצוי אנרגטי של צמחים), פרחי באך ונטורופתיה ( התאמה של אורך החיים, תזונה ותוספי תזונה) אשמח לסייע לך יותר, את מוזמנת לפנות אלי, בברכה, אסף מור, 0522546880 www.Assafmor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער