אסטרגלוס לבת עשרה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

05/11/2011 | 10:25 | מאת: אמא של מאיה

שלום. ביתי בת עשרה חודשים. נכנסה לגן לשעתיים וכבר קיבלה חום. האם ניתן לתת לה אסרגלוס לטיפות לחיזוק המערכת החיסונית? ואם לא ניתן לתת עד גיל שנה, אז מה כן? תודה רבה

שלום לאמא של מאיה. אסטרגולוס, או בשמו הסיני Huang qi הוא צמח בטוח לשימוש בילדים אם מקפידים על מינונים נכונים. הוא צמח בעל אנרגיה חמה ולכן צריך להיזהר במצבים של עודף חום אצל ילדים. באופן עקרוני בתפיסה של הרפואה הסינית אנחנו מעדיפים להשתמש בצמחים בפורמולות ולא כבודדים. התפיסה של שילוב הצמחים מאפשרת למתן את תופעות הלוואי של צמח מחד או לחזק תכונות אחרות מאידך. לתפיסת הרפואה הסינית- השימוש בפורמולה הוא יותר בטוח ופוטנטי מאשר שימוש בצמח בודד. אם תרצי המלצות לפורמולות צמחיות אשר מחזקות את מערכת החיסון אשמח לייעץ לך, את מוזמנת ליצור עימי קשר, בברכה, אסף מור 0522546880 www.AssafMor.com

10/11/2011 | 13:33 | מאת: אמא של מאיה

תודה רבה על התגובה. קניתי את טיפות האסטרגלוס עם ויטמין C של supherb מקווה שזה בסדר.תודה

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער