טיפול אלטרנטיבי לאחר אשפוז- תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

14/10/2011 | 20:08 | מאת: גל

ביתי בת 7 חודשים, אחרי אישפוז ממושך וכואב בבית חולים (מעל חודש) כעת בריאה לחלוטין. חמישה ימים לאחר האשפוז הופיעו "טיקים" (התייעצנו עם נוירולוג שאמר לחכות שזה יעבור לבד) האם יש סוג של טיפול אלטרנטיבי מומלץ או מטפל מסויים שיכול לסייע להורדת מתח או החזרת אנרגיה לגוף ולנפש? אשמח לכל המלצה (מתגוררת בעמק יזרעאל)

21/10/2011 | 01:00 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, אני רוצה, ראשית, להתנצל על האיחור בתשובתי אליך, בשל החגים והאירועים אצלנו באחרונה. אני חושבת שבהחלט יש מקום לסייע לחיזוק ואיזון בתך, לאחר האשפוז הממושך. שיטות טיפול שעשויות לסייע מאד, הן הרפואה הסינית והומיאופתיה קלאסית, בשילוב עם תמציות פרחי באך. חשוב וכדאי לעשות כן, לאחר כל אשפוז ממושך אך בפרט לאור ה'טיקים' שהופיעו. בהצלחה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

24/10/2011 | 10:37 | מאת: גל

האם יש לך המלצה על מטפל באזור עפולה- עמק יזרעאל?

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער