אדנואידים מודלים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

18/09/2011 | 13:45 | מאת: טלי

שלום! לבני בן שנה ושלושה חודשים מתחילה הגדלת האדנואידים ובמיוחד עכשיו, ברקע של איזה שהיא הצטוננות,רופא ילדים ראה אדנואידים מודלקים ונפוחים. לקטנצ'יק קשה לשוןבלילה ושומעים קולות של מן בועות מהגרון ונחירות. הוא מתעורר לעתים קרובות,כאשר מדובר בילד שבדרך כלל ישן רגוע כל הלילה. מאוד היתי רוצה להקל לו על תופעה, לעזור לו לנשום ולשון בעזרת דברים טבעיים,חליטות למיניהם אוליי....-זה דבר ראשון. דבר שני-הרופא המליץ ללתת לו תכשירים מחזקים מערכת חיסונית כמו פרוביוטיקה וחלב מלכות,האם זה נכון? העת אני נותנת לו חיזוקית של הדס בטיפות, הוא ישן עם מחשיר אדים שבו אני מטפטפת שמן אקליפטוס,בנוסף,אני שוטפת לו את האף עם מי מלח. בנוסף אני אני תודה רבה רבה

18/09/2011 | 22:44 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום טלי, הרפואה הסינית עשוייה לסייע במקרים של אדנואידים מוגדלים, ע"י טיפול המשלב דיקור סיני, צמחי מרפא (הניתנים בצורת טינקטורה או סירופ), תזונה מתאימה ולעיתים גם עיסויים. איני סבורה כי פרוביוטיקה או תכשיר 'חיזוקית' של הדס יפתרו את הבעיה, אם כי יסייעו במניעת מחלות חורף במידה מסויימת, ולגבי חלב מלכות - איני מכירה אפשרות זו. מכשיר האדים עם האקליפטוס ושטיפות במי מלח מסייעים בוודאי לליחה, אך לא יפתרו את הבעיה לחלוטין משום שלא יגרמו בוודאי להעלמות רקמת האדנואידים התפוחה. אשמח לייעץ לך עוד טלפונית, באם תזדקקי לכך, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער