חוסר בברזל

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

09/09/2011 | 22:05 | מאת: מיטל

יש לי בן 4 שנים אחרי שנתתי לו ברזל זה חזר שנית חוסר בברזל מדובר על דם 11 ..האם יש סיבה נוספת לזה חוץ מאוכל כי התזונה שלו טובה?

מיטל שלום, אנמיה/ חוסר בברזל יכול לנבוע מהרבה מאוד סיבות חלקן קשורות לתזונה וחלקן קשורות לתהליך הספיגה של הברזל בגוף. יש לחזור עם הבדיקות לרופא ששלח אותכם לבדיקות ולעשות בירור מעמיק יותר. בהצלחה, אסף מור www.AssafMor.com 0522546880

12/10/2011 | 20:56 | מאת: עינת

לי קרתה בעיה דומה שהיה לי חוסר בברזל והתחלתי לקחת וזה עזר קצת ולמעט זמן. אחרי שבדקתי את העיניין עלו על זה שיש לי בעיה של ספיגה ובאמת נערכתי אחרת. שיניתי את התזונה והתחלתי לקחת ברזל עדין של סולגאר שהספיגה שלו היא הרבה יותר טובה. הסבירו לי שהוא נספג לאט יותר ומתפרק בגוף בצורה יעילה יותר. מלבד זה שיניתי עם תזונאית את התפריט היומי. בכל מקרה אל תזלזלו תמשיכו לבדוק.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער