מחלות חוזרות ונשנות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

08/06/2011 | 23:31 | מאת: הילה

ביתי בת השנה ושלושה חודשים נכנסה לגן בגיל 7 חודשים ומאז חולה די הרבה. מידי שבועיים צץ משהו חדש . עד עכשיו עברה די הרבה: רוטה,חיידק במעי,דלקת ריאות.ניסיתי טיפול הומופאטי אך הגיבה לא טוב.מה מומלץ לטובת חיזוק המערכות מבין שלל דרכי הטיפול הסיני לגיל זה?

הילה שלום. אין טיפול אחד מומלץ בתחום הרפואה הסינית, לכל מטפל יש את הכלים שלו על מנת לפתור את הבעיה. חשוב למצוא מטפל מוחה לטיפול בילדים ומכיר היטב את דרכי הטיפול. הדרכים הנפוצות לטיפול בילדים הן דיקור ( מאוד עדין וקצר , מותאם לילדים ע"פ גילם), פורמולות צמחים שניתנות לכל מטופל ע"פ האבחנה האישת שלו, וטיפל מגע- טוינא או שיאצו. כמובן שגם צריכים להינתן דגשים תזונתיים לילד ולמשפחה. אשמח לסייע לכם, אתם מוזמנם לפנות אל, בברכה, אסף מור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער