מולטי ויטמין לגיל שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

09/03/2011 | 18:58 | מאת: אורטל בן הרוש

שלום לד"ר וערב טוב, שמי אורטל ואני אמא לפעוט בן שנתיים, מאור, מעוניינת לתת לו מולטי ויטמין - הוא מסרב לאכול המון דברים בריאים וזה יכול להשלים לו את החוסרים, זה נוח לשימוש מכיוון שמדובר בטבליות לעיסה, זה יכול להיות מסוכן? זה המוצר - מולטי ויטמין-מינרל לילדים ™Multivitamin and Mineral Kangavites של סולגאר, אני רוצה לבדוק טוב טוב לפני השימוש אם זה תקין לתת לילד בן שנתיים, עצתך.. תודה!!

10/03/2011 | 08:35 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום אורטל, ראשית, לגבי המוצר של סולגאר, הנכון ביותר יהיה לברר עם היצרן את בטיחות המוצר לגילו של בנך. בדר"כ מופיע מספר טלפון לבירורי הצרכן, על גבי האריזה של המוצר. השאלה שצריכה להשאל, היא אם המינונים של המרכיבים השונים מותאמים למשקל גופו של בנך. מעבר לכך, אני סבורה שיש לטפל בחוסר התאבון והבררנות, שבעטיה בנך אינו אוכל 'המון דברים בריאים', כדבריך. בררנות שכזו מלמדת, בדרך כלל, על חולשה של המערכת העיכול, בראי הרפואה הסינית. חיזוק של מערכת זו, באמצעות דיקור סיני או צמחי מרפא (לא ויטימינים, אלא צמחים שמיועדים לחיזוק המערכת), עשויים לשפר משמעותית את התאבון של בנך, ולאפשר לו לאכול מגוון מזונות, כך שהצורך במולטי-ויטמין יפחת באופן טבעי. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

14/03/2011 | 19:49 | מאת: אורטל בן הרוש

הי ד"ר, אני מודה לך על התגובה, שוחחתי עם הרוקח והבנתי שאין מניעה לתת לו את המולטי ויטמין לגיל שנתיים של סולגאר, האמת שרכשתי אותו כבר היום ואני מקווה שיהיה בסדר!!!

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער