בן שנתיים סובל משפעת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

13/12/2010 | 14:31 | מאת: שלי

בני בן השנתיים החל ללכת בספטמבר השנה לגן. כשליש מן הזמן הוא חולה. הוא סובל מחום גבוה, ומנוזל. הרופאה מגדירה זאת כ"מחלה וירלית", אשר אין לה כל טיפול. חיסנתי אותו נגד שפעת, אך אין לכך תוצאות. מה ניתן לעשות על מנת לחזק את המערכת החיסונית של הילד?

15/12/2010 | 08:18 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום שלי, קיימות מספר אפשרויות לחזק את בנך, על מנת להפחית את תדירות המחלות שהחלו עם הכניסה לגן. ראשית, קיימות תרכובות שונות של צמחי מרפא המספקים הגנה מסויימת ממחלות החורף. בין הטובות שבהן - חיסונית קומפלקס מבית 'רפואות', חיסונית של ד"ר רז (חפשי את פרטי ההזמנה באינטרנט). כמו כן, קיימים מחקרים המראים כי נטילה של פרוביוטיקה מפחיתה את שכיחות ההדבקות במחלות חורף. אפשרות אחרת, מדוייקת יותר, היא לפנות לטיפול באחד מתחומי הרפואה המשלימה- רפואה סינית, הומיאופתיה, נטורופתיה יתאימו ביותר, לקבלת אבחון וטיפול לחיזוק ואיזון אנרטי של בנך, כך שיהיה חסון יותר ועמיד יותר לשלל המזהמים להם נחשף בגן. באם תזדקקי לסיוע במציאת רופא/מטפל מתאים באזור מגוריך, תוכלי לפנות אלי טלפונית, בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער