גירודים בפות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

12/10/2010 | 08:57 | מאת: יעל

שלום רב לבתי בת ה 4 יש גירודים בפות הבת שלי סובלת מאסטמה של העור ולפני כשבועיים התחיל התקף שעם ההתקף גם באו הגירודים הילדה לא הייתה בגן לכן אני שוללת אופציה של גירודים בגלל החול האם זה נכון שיכול להיות שהגירודים נובעים בגלל הפלורה?

יעל שלום, את מתארת מספר דברים שיכולים להיות קשורים ויכולים גם לא. בכל אופן- לא ניתן לתת תשובה מדוייקת בלי לראות את בתך. אני מציע שתפני לרופא בנוגע לגירודים לברור מקיף. בברכה, אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער