חיזוק המערכת החיסונית אצל תינוק כבן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

16/09/2010 | 13:01 | מאת: הדס

שלום! יש לי תינוק כבן 10 חודשים שלצערי כל הזמן חולה(דלקות אוזניים,מחרחר תמידית,נזלת,חום כמעט כל שבוע וכו'). הוא במסגרת של פעוטון מגיל 4 חודשים ומאז בעצם התחילה הבעיה.הוא שותה אנטיביוטיקה בהמלצת הרופא כבר פעם תשיעית מאז שנולד ואני ובעלי חסרי אונים. אשמח לדעת אם אתם ממליצים על איזשהו טיפול מונע ע"מ לסייע לו.

17/09/2010 | 14:55 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום הדס, כדאי מאד לסייע לבנך, לחזק ולאזן אותו אנרגטית בכדי למנוע את המשך המחלות הזיהומיות ואת השימוש המרובה באנטיביוטיקה. ניתן לעשות זאת באמצעות רפואה סינית וכן נטורופתיה. חשוב לבחור במטפל המומחה לטפול בילדים ותינוקות. אם תזדקקי לסיוע במציאת מטפל מתאים באזור מגוריך, אשמח לסייע טלפונית, אני ממליצה להתחיל בטיפול מוקדם ככל האפשר, בכדי להספיק לחזקו עד כמה שניתן לפני החורף. בהצלחה, וגמר חתימה טובה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער