דיקור סיני או הומופאתיה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

14/09/2010 | 14:01 | מאת: קרן

שלום רב, בתי בת חצי שנה סובלת מרפלוקס סמוי וחוסר מנוחה. היא כל הזמן לא רגועה. יש לה חוסר שינה וגם תוך כדי שהיא ישנה הידיים והרגליים שלה מתנופפות באוויר. זה נראה שהיא לא מגיעה לשינה עמוקה.רציתי לדעת האם דיקור סיני או הומפאתיה יכול לעזור

15/09/2010 | 00:04 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום קרן, גם הומיאופתיה וגם רפואה סינית עשויים להועיל רבות במקרה של רפלוקס. חשוב להקפיד ולבחור מטפל המומחה בטיפול בתינוקות. באם תזדקקי לסיוע במציאת מטפל מתאים תוכלי להעזר בנו טלפונית, בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער