בחילות וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

31/07/2010 | 10:14 | מאת: הילה

לד"ר שלום לבתי בת 13.9 חודשים החל לפני כשלושה שבועות בחילות כאבי בטן, ושילשולים, לאחר מספר ימים השילשול נעלם אך הבחילות ממשיכים כולל כאבי הראש. יש לציין בתי עושה דיאטה וירדה 15 קילו. עשינו ביקות דם והבדיקות יצאו תקינות, נבדקנו אצל רופאת עיניים וגם הבדיקות יצאו תקינות. הבחילות מתחילות בבוקר אך שהיא קמה, קבלנו כדורים לבחילות , הם עוזרים לכמה שעות ולאחר מכן חוזרים. וגם כאבי הראש חוזרים , הכאב ראש הינו קצת מעל העורף. שבא והולך. יש לציין שהילדה נלחצת מכל דבר. ולוקחת ללב. קבענו טור לנורולוג אך עדיין לא היו. מחכה לתשובה. בברכה הילה

02/08/2010 | 21:50 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום הילה, ראשית, משמח מאד כי בדיקות הדם ובדיקת העיניים יצאו תקינות. חשוב מאד שתשלימו את הבדיקה הנוירולוגית. לאחר השלמת הבדיקות, כדאי יהיה לנסות ולסייע לבתך באמצעות הרפואה הסינית. בראי הרפואה הסינית ניתן בהחלט לקשור בין הנטיה ללחץ נפשי, לבחילות וכאבי הראש. יתכן גם קשר בין הירידה המסיבית במשקל, למצב, בפרט באם היתה מהירה או שהדיאטה לא היתה מאוזנת. אם כן, לאחר השלמת הבירור הקונבנציונאלי, אני ממליצה שתפנו למטפל/רופא המתמחה ברפואת ילדים סינית, על מנת להתחיל בטיפול. באם תזדקקו לסיוע במציאת מטפל מתאים באזור מגוריכם, נשמח לסייע, בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער