שיעול

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

13/07/2010 | 09:41 | מאת: רעות

הבת שלי בת שנה התחיל לה צינון עם נזלת שקופה ובעקבות עצה מחברה עשיתי לה אינלציה עם מי מלח בלבד + אדים קרים בלילה כדי לא להחמיר את הצינון. מה שקרה הוא שמיד בבוקר התחיל שיעול טורדני והמשיך בעיקר בלילה שממש לא נותן לה לישון ! יש לי 3 שאלות - 1. האם האינלציה יכולה לגרום לשיעול ? 2. האם האדים קרים כל הלילה יכולים לגרום לשיעול ? (אנחנו קמים בבוקר עם גרון יבש וכואב אחרי לילה כזה) 3. מה עושים עם שיעול בלילה ? (ניסינו להגביה את המזרון, בצל חתוך)

רעות שלום, יש מספר דרכים לטפל בשיעול אך לפני הכל אני ממליץ לקחת את ביתך לרופא ע"מ שיבדוק את הריאות וישלול בעיות מסובכות יותר מסתם נזלת. ניתן לטפטף שמנים אתרים על המזרון מסביב למיטה על מנת להקל על הנשימה ולסלק את הלחות, המומלצים הם שמן מנטה, לבנדר, שמן טימין ושילוב של שמנים שנקרא סינרג'י של שלוס. רצוי להוריד מהתפריט את המוצרים שגורמים לליחה כגון מוצרי חלב, בוטנים (במבה), בננות וכו. אם את שולטת בעיסוי תינוקות את יכולה לעסות את איזור הגב והצלעות ולפתוח את החזה עם עבודה על הבטן והידיים. ולבסוף אם אין שיפור ניתן לטפל בשיעול בערת פורמולות צמחיות, דיקור או הומיאופתיה. אשמח להמליץ על מטפלים מוסמכים באיזור שלך. בברכה, אסף 052-2546880

13/07/2010 | 19:41 | מאת: רעות

יש לי את הסינרג'י , למה הוא טוב ?

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער