ברונכיט או לא?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

11/07/2010 | 01:38 | מאת: מור

שלום, בתנו בת 7.5 חודשים מחרחרת קלות.הרופאה בדקה אותה ואמרה שיש לה ברונכיט קלה ויש לעשות לה אנילציה במשך 3 ימים.במהלכם, היא הקיאה (סביר להניח ששתה הרבה מים באותו יום) ולקחנו אותה שוב לרופאה אחרי יומיים. במרפאה היה רופא אחר שבדק אותה שוב ואמר שהריאות שלה נקיות ואין צורך באנילציה. יש לציין שהיא עירנית וחייכנית, ללא סימן לעייפות או חולשה. אך נשימותיה בלילה מוזרות ומידי פעם מהירות. מה עושים? חשוב לי לציין שבעת האנלציה היא בכתה מאוד ונאלצנו להפסיק באמצע כל פעם. בבקשה תשובה. מפחדים עליה! תודה מור

11/07/2010 | 13:43 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום מור, לצערי אין ביכולתי לבדוק ולאבחן את מצבה של בתך דרך האינטרנט. מהתיאור שתארת, יתכן ומדובר במחלה ויראלית אשר נמצאת בשלבי סיום. עם זאת, אם אתם מוטרדים מנשימתה של הילדה בלילה, כדאי שתגשו שוב לבדיקת רופא הילדים. באם המצב ימשיך תוכלו לחזור לכאן בכדי שנחשוב כיצד לסייע באמצעות הרפואה המשלימה, בריאות שלמה לכולכם, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער