נזלת כרונית אצל ילד בן 8

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

20/05/2010 | 23:32 | מאת: רמי

שלום רב, בני האמצעי בן שמונה וקצת, סובל כבר שנים מנזלת כרונית. למעשה כבר תקופה ארוכה שהוא כל הזמן עם נזלת באף. לפעמים זה קצת פוחת ולפעמים מתגבר, ואז מגיעה גם ירידה בשמיעה, אבל בעיקרון זה כמעט כל הזמן שם. זה מתסכל את כולנו ובעיקר אותו. היינו איתו בחדר מלח, נצנו לו טיפול תרופתי, וזה לא עזר. יש המלצות לכיווני בדיקה ו/או טיפולים? תודה!

28/05/2010 | 01:31 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום רמי, יש בהחלט מה לעשות עם נזלת כרונית כזו שאתה מתאר. רפואה סינית, הכוללת דיקור ושימוש בצמחי מרפא, עשוייה לפתור את הבעיה לחלוטין, אם כי חשוב להבין כי מדובר בדרך כלל בתהליך של מספר חודשים. תחום נוסף שעשוי לסייע הוא נטורופתיה. אם תרצו הפנייה למטפל מתאים באזור מגוריכם, תוכלו לפנות אלי טלפונית ואשמח לסייע. אני מתנצלת על התשובה המאוחרת, ומקווה שעזרתי לכם בכל אופן, בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער