הזעה בכפות הידיים והרגליים בתינוקות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

28/04/2010 | 09:20 | מאת: ahr

שלום, ביתי בת חצי שנה. שמתי לב שהיא מזיעה בכפות הידיים והרגליים, גם כשלא כל כך חם. היא לא מזיעה בשאר הגוף, ודווקא שם, איפה שחשוף - היא כן מזיעה. כמו כן, שמתי לב שכשהיא ישנה היא לא מזיעה, אפילו אם כן הזיעה שעה קודם כשהייתה ערה - ברגע שהיא נרדמת ההזיעה לאט לאט נעלמת ומתייבשת. האם יש דרך לטפל בזה מכיוון ההרפואה המשלימה? תודה מראש.

שלום שיר, בגיל הזה התינוקות מתחילים ללמוד לווסת את הטמפ' של הגוף ולכן ההזעה אמורה להסתדר מעצמה. אם היא לא מסתדרת בתקופה הקרובה אזי צריך לעשות בירור מדוע הקושי בוויסות ההזעה ואו הטמפ' של הגוף ואז לטפל. רפואה סינית, הימאופתיה או פרחי באך יכולים מאוד לעזור. אשמח לעזור לך למצוא מטפל רלוונטי, בברכה, אסף 052-2546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער