כאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

25/08/2009 | 23:27 | מאת: מ

שלום רב בתי בת 12 וסובלת מהתקפים של כאבי ראש בצענו EEG בשינה ובעירנות.ביצענו EEG וידאו בדיקת ראיה, איבחון קשב וריכוז -ישנה בעיה של קשבוריכוז והדעת מוסחת בקלות. ההתקפים הינם מס' דקות בעוצמה גדולה לפעמים קשה לה לדבר והיא נראית כואבת מאוד עד מבוהלת וגם קצת מבולבלת. בבדיקות שללו אפילפסיה. אשמח לקבל תשובה למי לפנות לצורך בדיקה במסגרת רפואה משלימה, חוץ ממשככי כאבים לרפואה אין תשובה.

26/08/2009 | 21:35 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום, בהחלט ניתן לסייע לבתך באמצעות הרפואה המשלימה. את מוזמנת לפנות אלי טלפונית לקבלת שמות של מטפלים באזור מגוריכם. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער