ויטמין A+D בכמות מופרזת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

26/12/2005 | 06:13 | מאת: אמא מודאגת מאוד, דחוף!

שלום, מסתבר שכבר 20 יום במקום לתת לבן שלי כמות של שתי טיפות של ויטמין A+D נתתי לו שתי שאיבות מהטיפות שבחישוב זה כמות של 12 טיפות בערך כל פעם. התינוק שלי בן חודשיים ושוקל 4 קילו בערך. אני דואגת שדפקתי לו משהו בגוף ואולי עשיתי לו איזה הרעלה. מה לעשות? צריך ללכת לבית חולים? לעשות בדיקות? אין שינוי בהתנהגותו. מודאגת מאוד

29/12/2005 | 13:17 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום רב כרגיל למען הסר ספק ברצוני לחדד את העובדה שאנני רופא MD הנני עוסק ברפואה משלימה וההמלצות מבוססות על מעל ל 10 שנות נסיון עבודה עם ילדים ברפואה משלימה וכמרצה על הדרכים לשלב רפואה קונבנציאונאלית ביחד עם טיפול משלים ( ומונע ) בתינוקות ילדים ונוער בנוגע לשאלתך ויטמינים אלו חיוניים להתפתחותו התקינה של תינוקך אכן המינון שניתן הנו מעט גבוה מהמומלץ אך בדרך כלל אין חשש לויטמינוזיס ( הרעלה של עודף ) במינונים שאת מציינת גם העובדה שהוא מתנהג בסדר מסירה את החשש בכל מקרה בגלל הגיל הצעיר למען הסר ספק הנך מוזמנת להתייעץ עם הרופא המטפל שירגיע אותך בברכה ירון לב אור ( ד"ר לנטרופתייה ND מנהל מדיקיד רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער )

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער