עשב שעורה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

20/09/2005 | 11:35 | מאת: מ

שלום רב, אני שותה כל בוקר עשב שעורה (מערבבת בחצי כוס מים) האם ניתן לתת לילד בן שנה וחצי גם עשב שעורה? האם זה ימנע או יקל במקרים של נזלת ושיעול? תודה

21/09/2005 | 13:21 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום ראשית ברצוני להבהיר אנני רופא עור או רופא מדיציני MD תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה לעשב השעורה תכונות ניקוי וחיטוי וגם ערך תזונתי גבוהה - בעיקר למבוגרים המוצר עשיר בכלורופיל ( החומר הירוק ) אשר ידוע כמנקה את הגוף - למשל גורם ליציאות רכות אני לא ממליץ לתת לילדים מיץ שעורה על מנת למנוע נזלת ושיעול אני ממליץ לשנות את תזונתנו להוריד מוצרי חלב , קמח לבן וסוכר לעבור לתזונה בריאה יותר אפשר להעשיר את תזונתו באבקת ABC של סולגאר אבקה פרוביוטית זו תחזק עת מע החיסון שלו ויכולה בהחלט למנוע שיעול נזלת והצטננות כל טוב ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער