חסימה בתעלת הדמעות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

03/12/2005 | 12:18 | מאת: שרית

שלום רב, בני בן השלוש סובל מחסימה בתעלת הדמעות, מגיל שנה ותשעה חודשים. ( החסימה אינה מולדת ). בגיל זה אושפז בבית חולים עקב צלוליטיס בעין. מאז הוא סובל מדלקות עיניים חוזרות ונשנות בעין שמאל. האם יש ברפואה המשלימה מענה וטיפול לבעיה זו ? תודה רבה, שרית.

13/12/2005 | 09:19 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שרית היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם רופאי ילדים ואנשי מקצוע הקשורים לבריאות הילד ומשפחתו בהחלט נסי לעסות את השקע הראשון חיצונית לעיין עיסוי של 2 דקות 3 פעמים ביום עם שמן שקדים מחומם מעט יפתור את הבעיה תוך שבוע לכל היותר במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער