צואה קשה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

16/11/2005 | 18:20 | מאת: חווה

ילדתי בת שנה, ובזמן האחרון קשה לה מאוד ביציאות, הצואה שלה קשה (כדורים) וקשה לה להוציא אותה החוצה, לפעמים היא אפילו בוכה מכאב. מה ניתן לעשות בכדי להקל עליה, זה לא תמיד כך, (לפעמים הצואה קשה ולפעמים קשה).

22/11/2005 | 10:05 | מאת: תשובת מנהל הפורום

חווה היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם רופאי ילדים ואנשי מקצוע הקשורים לבריאות הילד ומשפחתו לא ציינת ממה ילדך ניזון אני ממליץ בשלב זה לבדוק את תזונתו במידה והוא צורך מאכלי חלב אני ממליץ לתת לו אקטימל אחד ביום האקטימל מכיל חידקים ידידותייים שעוזרים לפעילות מע העיכול בנוסף אני ממליץ להוסיף לתזונה אבקת פרוביוטיקה של סולגאר ABC דופולוס שיחזקו את מע העיכול במידה והוא אוכל מוצק אנא הקפידי לתת לו מזון מלא כקמח מלא אורז מלא ופירות טריים בהצלחה במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער