שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

13/01/2001 | 18:23 | מאת: קובי

ברצוני לדעת האם בשאיבת שומן שואבים תאי שומן ואלו לא יחזרו לעד ולא יגדלו אחרים במקומם. כמו כן האם מובטחת הרזיה בכל מקרה לאחר שאיבת שומן.

14/01/2001 | 20:58 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום קובי, כנראה אצלך הנושא אינו מובן, מטפלים בבעיה רופאים פלסטיקאים ושאיבת שומן נעשית כאשר יש אזורים בגוף שהם שמנים יותר בצורה לא פרופורציונלית. השיאיבה היא של תאי השומן חלקם וכמובן שיש הרזיה באותה עת אך תאים אלו חוזרים וגדלים. למידע נוסף התיעץ עם פלסטיקאי דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה