טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/01/2001 | 20:53 | מאת: שמש

שלום רב סבלתי בתקופת הריונותיולאחר הלידות מטחורים לאחר מכן בחיי היום יום לא המשכתי לסבול , רק מה שמפריע לי הצורך בשטיפה של פי הרקטום לאחר ביצוע צואה לא מתאפשר לי כל פעם מאחר ואני לא מקיימת יציאות רק בבית (עבודה, חברים, הורים וכו' ) לאחר שלוש לידות אני סיימתי הבאת ילדים לעולם שאלותי 1. האם יש ניתוח שיכול לעזור לי? 2. האם יש בטחון שלאחר ניתוח הטחורים לא יחזרו כתוצאה ממאמץ? 3. האם אפשר לבצע זאת לא באופן פרטי וכיצד? אציין שאין לי בעייה ביציאות הינם רכות ואשרי שרכנס בין פעם - עד 3 פעמים ביום וזה תלוי בכמות האוכל שאני אוכלת באותו יום. מחכה לתשובה בהקדם...

14/01/2001 | 21:55 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום שמש, קראי נא את המאמר בנושא, קיימים טיפולים וניתוחים לכך וכן זה עלול לחזור כל עוד את חיה.http://doctors.co.il/surgery/article/223/ אם יהיו שאלות נוספות חיזרי אלינו דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה