ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/01/2001 | 14:23 | מאת: ורד

לפני ששה שבועות עברתי ניתוח בקע מפשעתי רגיל. איזור הניתוח עדיין רגיש וכואב, וישנו עדיין סוג כאב שלא עובר, שגורם לכאבי שרירים באיזור. גם הצלקת קשה אם כי אינה כואבת. הרופא המנתח אמר לי טלפונית שתופעה כזאת היא סבירה, אך הייתי רוצה לדעת האמנם זה כך?

11/01/2001 | 19:03 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ורד, על פי תאורך צודק הרופא, רפוי הצלקת החיצונית שאת רואה והפנימית אורכת עד שנה, הנפיחות וההתקשות הנם מסימני הריפוי, רגישות מוגברת גם קיימת ויורדת במשך הזמן דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה