מזה מנילה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/01/2001 | 08:19 | מאת: פיני

דימום כבד בפי הטבעת הינו סימפטום למה?( חוץ מטחורים וכו) אם זה דלקת במעי?---- מהם הטיפולים ? אם זה גידול סרטני?---- מהם הטיפולים? וכן מזה מנילה? ----ואופן טיפולו?

11/01/2001 | 19:06 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום פיני, דמם מדרכי עיכול תחתונות דורש בדיקה. יכול להיות כל מה שמנית ועוד... לא ניתן לפרט טיפול לכל אחת מהבעיות. אינני יודע מה זה מנילה - חוץ מבירת הפיליפינים. דר' ויזר

14/01/2001 | 09:59 | מאת: פיני

כוונתי הייתה ל...מלנה (צואה שחורה דמויית זפת עקב נוחכות דם) האם דבר זה יכול להגרם כתוצאה מתרופות (כדוגמת אספרין) ואם כן מה הטיפול? רב תודות פיני

מנהל פורום כירורגיה