טחורים או גידול

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/08/2000 | 19:22 | מאת: אריה

לפני כחודשיים היה לי דימום ביציאה יחסית הרבה דם ניבדקתי שבוע לאחר מכן אצל כירוג אשר בדק באמצאות מכשיר 15 ס"מ ראשונים של הרקטום וטען כי אין גידול אלא הדימום נבע כתוצעה מטחורים פנימיים בדיקות דם היו תקינות .לאחר כשבועים שוב ראיתי בשני מקרים סימני דם בצואה .האם לדעתכם יש צורך בבדיקות יותר מעמיקות ועם כן איזה בתודה אריה.

15/08/2000 | 18:39 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום אריה אכן התיחסת לנושא כאוב שלא נבדק כיאות, ראשית ברצוני לבקש כי תקרא את המאמר בנושא באתר שלנו - http://www.doctors.co.il/surgery/article/223/ במאמר זה מפורטים מרבית התשובות לשאלותיך כעיקרון לאדם מעל לגיל 40 מומלץ לבצע בנוסף לרקטוסקופיה גם חוקן בריום או קולונוסקופיה של כל המעי הגס. לאחר מכן ניתן לטפל בטחורים דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה