עזרה ממישהו שעבר קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/01/2001 | 08:40 | מאת: אלחאן

אם יש מישהו שעבר ניתוח קיצור קיבה כלשהו ליצור איתי קשר כי אני מחפסת מידע ותמיכה. ותודה.

09/01/2001 | 15:42 | מאת: גלית

קודם כל -תודה על המכתב. דבר שני-סליחה על השאלה-אבל לא הבנתי אם מדובר בבחור או בחורה?(אלחנן) דבר שלישי-אם את/ה מקבל/ת תשובה לגבי השאלה על מישהו שהתנסה-אשמח גם כן לדעת על זה. היום אני נפגשת עם רופא-נראה מה יהיה. שוב תודה, גלית.

12/01/2001 | 12:03 | מאת: אלחאן

כשתסיימי עם הרופא תעדכני אותי במנ שיקרה איתך ואשמח לדבר איתך ולהשיב על השאלות שלך. אני נקבה בת 20 מנצרת. כשיהיה לי זמן פנאי אכתוב לך על כל מה שאני יודעת בקשר לניתוח ואספר לך על האינפורמציה שקיבלתי מהרופא ואשמח אם את רוצה לדבר בטלפון.

13/01/2001 | 19:27 | מאת: הדרומי

אלחאן יש לך דוא"ל

15/01/2001 | 09:58 | מאת: אלחאן

כן הדרומי יש לי דוא"ל למה אתה שואל?

מנהל פורום כירורגיה