טחורים + שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

08/01/2001 | 23:28 | מאת: דנית38

שלום לכם! שמי דנית בת 38 ואני הייתי רוצה מאוד לקבל מידע עבור הדברים הבאים : בעיית טחורים 1. בעיית טחורים שקיימת זמן רב ולמרות טיפול במשחות ונרות הבעיה לא חולפת, אלא מציקה מאוד, הטחורים מדממים הן בשירותים והן במשך היום ואין בעיה של עצירות. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו שמציקה מאוד לקרוב משפחה? שאיבה והמסת שומן עברתי לא מכבר שאיבה והמסת שומן, התוצאות טובות, ישנם תיקונים קטנים שעלי לעבור אני חצי שנה אחרי הניתוח ורציתי לשאול: 1. האם משמינים אחרי ניתוח שכזה? (שמעתי תגובות מאנשים שכן, ויודעת שבהמסת שומן לא אמורים להשמין) 2. האם שאיבה והמסת שומן פוגעת במובן מסוים בטווח הארוך? 3. האם הסיכון שבהרדמה מלאה שווה לסיכון בהרדמה מקומית לצורך תיקונים ובכלל? 4. יודעת כי קיים סיכון של ספיחים, רציתי לדעת כמה זמן אחרי ניתוח קיים הסיכון? אודה לתשובתכם האדיבה. דנית

09/01/2001 | 18:50 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דנית, ראשית ברצוני להפנותך למאמר בנושא טחורים באתר שלנו, אם יהיו עוד שאלות נוכל לענותhttp://www.doctors.co.il/surgery/article/223/ בנושא שאיבת שומן תוכלי לקבל מידע מרופא פלסטיקאי פני בבקשה לפורום המתאים. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה