בצקת ברסול

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/01/2001 | 10:57 | מאת: נילי

לפני ³ חודשים סבלתי משושנה ברגל® היום¬ עדיין סובלת מבצקת בשני צידי הקרסול שמתפתחת במשך היום® בהתאם להוראת רופאי אני חובשת את הרגל בתחבושת אלסטית אך ללא הועיל® ברצוני לציין כי עבודתי כרוכה בישיבה במשך רוב שעות היום® האם זו הסיבה להתפתחות הבצקת? האם הבצקת עשוייה להיעלם במשך הזמן ? אם כן¬ כמה זמןך זה עשוי להימשך? האם המצב הוא בלתי  הפיך? לחילופין¬ האם יש מרפא לתופעה? אין אני סובלת מכאבים? תודה עבור התשובה® נילי

07/01/2001 | 18:22 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום נילי בצקות ברגלים יכולות לנבוע מסיבות רבות בינהן בעיות בלב, חסימה של ורידים, או לאחר זיהום כמו שהיה לך, ממליץ כי תפני לברור התופעה לרופא המשפחה ולרופא כלי דם. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה