קיבה עצבנית - צריך עזרה !

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/01/2001 | 22:45 | מאת: איתן

שלום , למי שיוכל לעזור לי - אני אודה מאד !!! אני סובל מכאבי בטן ושלשולים באופן כרוני . הייתה תקופה (לפני מס' חודשים) שגם דיממתי ביציאות ואושפזתי בבי"ח לבדיקות אך הם לא מצאו מה הבעיה . הלכתי לפרופ' פרטי שעשה לי חוקן בריום ולקח לי דגימות מהמעיים לבדיקה כי היה חשד ל"קרוהן" אך בסופו ל דבר הוא החליט כי יש לי "קיבה עצבנית " . אני ממשיך לסבול מכאבי בטן ושלשולים והייתי מעונין בעזרה ממישהו שחושב על כיוון נוסף לבעיה שיכולה להיות לי או איזו דרך לפיתרון או שם של מומחה בנושא .... תודה רבה .

04/01/2001 | 19:36 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום איתן, אם שללו כל בעיה אורגנית או מחלה יש צורך בטיפול תרופתי ומעקב על ידי גסטרו. אין לבעיה זו פתרון אחד טוב. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה