דליות וורידים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/08/2000 | 12:57 | מאת: מירב

בת 27, משקל:60 ק"ג. אני סובלת מדליות ומוורידים בולטים בשוקיים. ידוע לי כי חלק מהסיבות לכך הן תורשתיות. לא נראה לי שכך זה אצלי. רציתי לדעת ליזה רופא פונים לאיבחון, מה הטיפול כיום, מדוע זה קורה וכו'. תודה!

14/08/2000 | 18:19 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום מירב, ורידים בולטים - דליות הן בעיה הנובעת לרוב מליקוי במבנה הוריד. איבחון וטיפול נעשה על יד כירורג כלי דם, במרפאה או בבתי החולים. כעיקרון שי כיום טיפולים רבים לנושא והרופא ימליץ לך על הטיפול המתאים. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה