פורום גסטרואונטרולוגיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/12/2000 | 19:41 | מאת: שרון

לד"ר א. ויזר שלום רב! רציתי לדעת מה קרה לפורום גסטרואונטרולוגיה . הפורום הנ"ל נעלם מן האופק בתקופה האחרונה ואודה לך אם תוכל להבהיר לי הנ"ל. בברכה.

29/12/2000 | 13:54 | מאת: בני

.

29/12/2000 | 16:52 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום שרון ובני מצטער לראות כי צדקתם אינני יודע מדוע הפורום לא מופיע. תוכלו להפנות שאלתכם למנהלי האתר בכתובת [email protected] דר' ויזר

30/12/2000 | 11:08 | מאת: נבו

שלום אצל אשה בת 80 נתגלה גידול ממאיר בראש הלבלב. יש חסימה של צנור המרה. במידה שהכבד נקי מגרורות מההם סיכויי הצלחה לניתוח כריתת הלבלב ניקוי האזור .האם ניתן לשרוד וכמה זמן? מהם אחוזי הצלחה. תודה .נבו.

מנהל פורום כירורגיה