צהבתb

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/12/2000 | 22:28 | מאת: דן

במידב והחלו להופיע נוגדנים זה אומר שסיכוי טוב להחלים? במידה והאישה נשאית אם היא תלד הילדים גם היו נשאים? האם יש טיפול למחלה או שההחלמה היא טבעית? איך נידבקים? האם החיסון מונע הדבקה באופן מוחלט? פעם שעברה שאלתי את השאלה באתר הזה וקיבלתי תשובה כי אני בפורום הלא מתאים למרות ששלחתי בלא יודע איזה םורום אז אם עשיתי טעות שוב אני מבקשש שבכל זאת תענו זה ממש חשוב לי

28/12/2000 | 11:12 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דן מציע כי תשאל את שאלתך בפורום רפואה פנימית או כלליתhttp://www.doctors.co.il/forums/list.php?f=1 דר' ויזר

22/06/2006 | 14:38 | מאת: חגית

שלום אני בת 28 נשואה טרייה ומעונית להכנס להריון עברנו סידרת בדיקות אני ובעלי ובבדיקות שלי גילו שאני נסאית של הצהבת B ולבעלי אין שום סימן שמראה משהו בעניין. הרופאת המשפחה הסברה לי שאני חייבת לנקות באמצעי מניעה בכדי שבעלי לו ידבק אבל אני רוצה להכנס להריון אז מה אני עושה? צהבת Bקיימת אלני בבית האח הבכור אמא שלי ואני בטוחה שגם שאר בני הבית. האם יש סיכון שהעובר גם יקבל את הנגיף? מנה הסיכון שלי בהריון הצהבת יכולה להתפרץ? האם קיים טיפול בכדי שהעובר לו ידבק ? השמח מאוד לקבל תשובה תודה חגית 0502833832

מנהל פורום כירורגיה