אבנים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/12/2000 | 23:26 | מאת: גלית

שלום ד"ר ויזר וחג שמח לאחר אולטראסאונד התגלה כי לאבי יש אבנים בכיס המרה. איזה תופעות זה גורם? מה ניתן לעשות? מה הסיכונים? תודה על תשובתך גלית

28/12/2000 | 11:15 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום גלית, חג שמח, אנא ספרי יותר פרטים, אבני כיס מרה לרוב מצביע על כיס מרה חולה האם יש סימפטומים או סבל כלשהו אם לא אין הכרח לנתח, לרוב אין נזק בנושא אם כיס מרה נשאר. דר' ויזר

31/12/2000 | 11:56 | מאת: גלית

שלום דר' ויזר היקר לאחר אולטראסאונד נמצאו אבנים בכיס המרה. לעיתים אבי סובל מכאבי בטן קשים מאוד (כמו בוקסים בבטן עליונה) בייחוד לאחר שהוא אוכל אוכל "כבד" או טועם אלכוהול. הכאבים לא יומיומיים אבל כשהם מופיעים הסבל הוא גדול. תודה גלית

מנהל פורום כירורגיה