גידול סרטני במעי הגס

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/12/2000 | 00:30 | מאת: uriel

לאבי נתגלה גידול סרטני במעי הגס . טרם הוחלט אם מדובר בגידול ממהיר או שפיר . הנני מעוניין לדעת על המחלה , היכן ניתן לקבל את הצוות המקצועי הטוב ביותר . להתייחסותכם המהירה אודה בברכה אוריאל

28/12/2000 | 11:27 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אוריאל גידולים של המעי הגס מטופלים בכל מחלקה כירורגית , אם הגידול הוא ממאיר יש לנתח ולהסיר את קטע המעי המכיל אותו, במידה ומדובר בגידול שפיר=פוליפ לעיתים ניתן להסירו בעזרת קולונוסקופ הבדיקה וההסרה נעשית על ידי גסטרו. בהצלחה דר' ויזר

28/10/2008 | 01:09 | מאת: מ

אבי הוא בן 60 והתגלה שלו שיש לו גידול ממהיר במעי הגס, הוא מאושפז בבה"ח ומחר עושים לו CT בכדי לראות שלא התפשט לו, שאלתי היא האם יכול להיות שלא התפשט לו, ומה הם סיכוייו לצאת מזה ומה הטיפול?

מנהל פורום כירורגיה