צליאק

דיון מתוך פורום  כירורגיה

22/12/2000 | 00:17 | מאת: dudi

שלום ד"ר אשתי חולת צליאק היא קיבלה את המחלה בגיל מבוגר היא השתמשה בתוסף מזון שנקרא vita-cal +d כמעט שנה במרשם רופא. לפני שבוע נודע לנו מיצרן התרופות שהתוסף מזון שהיא מקבלת מכיל גלוטן. שאלתי היא האם יש השפעה של כמות הגלוטן בתוסף מזון על הגוף כמו יתר לחץ דם ועצבנות יתר.ואו כל השפעה אחרת? בתודה מראש דודי

28/12/2000 | 11:30 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דודי, הידע שלנו ככירורגים אינו כולל את הפרטים בשאלתך למיטב ידיעתי אין קשר, מציע כי תשאל בפורום תזונהhttp://doctors.co.il/forums/list.php?f=16 דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה