בלוטה פרה אוריקולרית

דיון מתוך פורום  כירורגיה

26/12/2000 | 18:15 | מאת: טלי

שלום רב, אנא הסבר, מה זה בלוטה פרה אוריקולרית? תודה מראש

28/12/2000 | 11:32 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רב, מדובר בבלוטת לימפה שנימצאת ליד אפרכסת האוזן, לרוב גדלה בכל מחלה זיהומית באזור הלוע והאוזן דר' ויזר

28/12/2000 | 21:50 | מאת: טלי

לדר וייזר שלום ותודה האוזן כואבת כלוחצים באיזור הבלוטה וגם כך יש כאב מוקרן בצד שמאל פנים נכון להווה אף צד שמ' עין צדע אוזן וראש כולל מאחורי האוזן, חליתי קשה (סיפור ארוך) אנטיניוטיקה רק בהתחלה, לא מיגרה המחלה. האם הבלוטה קטנה וחוזרת לממדים רגילים בתום הזיהום? וכמה זמן לוקח לגוף להתגבר לבד על הזיהום? תודה טלי

מנהל פורום כירורגיה