גוש בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/12/2000 | 10:34 | מאת: מלכה

לד"ר ויזר שלום רב, מודה לך על תשובהתך לשאלתי הקודמת כעת יש לי יותר נתונים. נאמר לי שזהו גוש שומני ועלי להיות במעקב בעוד חצי שנה. שאלתי שוב האם צריך או מומלץ להוציא גוש כזה? האם הוא נעלם מעצמו? האם הוא יכול להתפתח לגוש סרטני? לתשובתך אודה מלכה

25/12/2000 | 18:06 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום מלכה על פי הנתונים שמסרת קרוב לודאי כי אין מדובר בגוש כלל אלא במבנה נורמלי של השד. אין קשר לסרטן השד, כמו כל אישה עליך להיות במעקב על ידי כירורג פעם בחצי שנה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה