בדחיפות כאבים באשך הימני

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/12/2000 | 02:50 | מאת: שלום

לרופאים שלום ! שמי שלום מ. פניתי בעבר אליכם, יש לי בעיה באשך הימני, כאבים אי נוחות שמושכים לירח הימנית או אולי להפך.(הכאבים לא מופיעים כל יום לפעמים לאחר יחסי מין או בנהיגה ממושכת). כתבתם לי ללכת להיבדק אצל אורולוג וכירוג. פניתי לאורולוג (כאשר באותו יום לא היה לי כאבים באיזור) הוא שלל וריקוצלה וגם שבר . פניתי לכירוג (באותו יום לא היה לי כאבים באיזור) הוא שלל גם שבר מה עלי לעשות ? האים אולי הבעיה בירח ? האים בדיקות יותר טובות לאשכים? האים זה קשור לוריד הזרע ? בתודה מראש שלום.מ

24/12/2000 | 19:08 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום שלום, אכן הבעיות השכיחות הגורמות לכאבים באזור יכולים להיות עקב שבר(בקע) או בעיה באשך עצמו. ממליץ כי תבדק שוב על ידי אורולוג ותבקש בדיקת מיפוי האשך או סונר של האשך לצורך איבחון טוב יותר של מצבו. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה