בקע במעיים (הרניה?)

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/12/2000 | 15:56 | מאת: זיו

כשהייתי תינוק בן כמה חודשים היה לי בקע במעיים ועברתי ניתוח. בעקבות הניתוח הורידו לי את הפרופיל ל- 82 למרות שאין לי שום בעיה בריאותית. האם ניתן לבטל את הסעיף ולהעלות את הפרופיל בחזרה? והאם ניתן לשכנע את הרופאים בלשכת גיוס שהניתוח לא משפיע עליי כיום?

21/12/2000 | 10:06 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום זיו, כנראה שלא ברור סוג הניתוח שעברת, הינך רשאי להציג מסמכים מרופא מומחה שמראים שהינך בריא לחלוטין ולבקש ועדה חוזרת, ניתן גם לערער על החלטת הועדה לועדה רפואית עליונה. בסך הכל החוקים די קשוחים בנושא. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה