מערכת האיכול

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/12/2000 | 18:29 | מאת: גסטרו

כבר שבועים ש יש לי לחץ בחלל הבתן העליונה ואיני מרגישיאת פעילות הכבה, ב נוסף היצאות לא סדירות, לא בכל יום. אחרי שאני אוכל משהוא יש לי לחץ, מושך אותי עד לכתיפיים. התור שלי אצל הרופא גסטרו רק בעוד 10 ימים . מה לעשות. שמשון

17/12/2000 | 19:39 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום שמשון אני מבין כי הנך סובל מכאבים ולחץ בבטן העליונה, ללא בחילות הקאות וללא חום. כמו כן חל שינוי ביציאות. מציע כי תפנה לרופא מטפל ותבקש ברור כמו אולטרסאונד, וצילום של המעי הגס. תגיע לרופא גסטרו עם הבדיקות זה עשוי לקצר את הברור. תוכל גם לקבל מרופא המשפחה טיפול זמני עד גמר הברור. דר' ויזר

24/12/2000 | 09:45 | מאת: לימור

הנני בת 53 שנים, לפני כמה חודשים החלו כאבים ולחץ בבטן העליונה, לאחר בדיקות מרובות, נאמר לי שיש לי אבנים בכיס המרה... ואני צריכה ניתוח להוצאת האבנים... האם תוכלו לעדכן אותי את התהליך: האם זה נעשה ע"י קרן לייזר או בניתוח רגיל (פתיחת הבטן) אודה לתשובתכם המהירה. לימור

מנהל פורום כירורגיה